Post by geurentiheadtuy on Feb 18, 2022 16:23:39 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ növeli a pénzt hack ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2 2022 version ▞▞▞
nem rossz játék, de azért elég kemény
rengeteg a reklám
A hirdetések manapság többen vannak. Nem tudom kihagyni.
Rengeteg a reklám Ezért nem lehet élvezni ha meg kikapcsolom a wi-fit akkor nem indít futamot
ezek a játékok már régóta léteznek. igazából ez a harmadik alkalom, hogy újraindítom. ideges vagyok, amikor úgy tűnik, hogy a frissítések nagyon keveset tesznek. még mindig egy nagyszerű játék, amit igazán élvezek.
LETÉP !!! VÁLASZOLJ TÁMOGATÁSRA!!! HOL MIÉRT FIZETTEM?!!A nyilvános rendezvényen egy különleges jegyet adnak nagydíjként, de nem sokat ér, mivel csak egyszer futhat nyilvános rendezvényen, és nem tölt fel 4 futamot, így kevesebbet ér, mint 20 drágakő, az üzemanyagfuttatás Az out agyafúrt, és nem engedi tovább gördülni, ahogy kellene, és az 1-ben is, a kihívások a barátok járművei nem mindig ugyanazok, a támogatás szörnyű, és a játékhiba süket fülekre talál, egyébként nagyon jó játék, és összességében jól sikerült a játék.
Miért nem lehet frissíteni a játékot?
Sok a reklám és idegesítő ha veszít
Nem tudom frissíteni!
Jó játék
Imádom ezt a játékot, de a feltételei frissültek, és elvesztettem az összes fejlődésemet, amikor a planinum 1-ben voltam, és valaha is vettem járművet a tankig. Szerinted van valami mód, hogy mindent visszaszerezzek?
Évek óta játszom ezzel a játékkal és nagyon szeretem. csatlakozzon egy csapathoz, és versenyezzen különböző emberekkel az egész világon.
Ez jó
Frissítettem VIP-re, miután megtudtam, hogy a prémiumban vannak (lol) hirdetések! Komolyan, fizettem, és még mindig vannak hirdetései! Annak ellenére, hogy prémiumról frissítettem, a frissítési különbség helyett ismét a teljes árat számolta fel, mint minden szolgáltatás! Először és utoljára adtam nekik pénzt! A játék tönkrement, túl sok hirdetéssel, ha nem kapod meg a "drága" 10€ VIP-t!
Nagyon szeretem ezt a játékot, iOS-en játszottam és most androidon is beleszerettem.. Razr 5g sajnos de. ez van 🤷
Nem rajongok a hirdetésekért, hirdetésekért, hirdetésekért!! Utálom őket! A legtöbbből nem lehet kilépni, és újra kell indítani a játékot... Ezt leszámítva remek! Szeretem!
Fos aza egész .
Uncsi....ha megnézem a videót eltü ik a pálya
Nem tudok csatlakozni a facebookhoz, javítsd ki
Jo játék de a sok reklámtol nem lehet játszani 😠👎👎👎
Igaz
Hill Climb Racing 2 Perlumbaan ouli
Hill Climb Racing 2 Sacīkstes skuw
Sajnos a com csövek minden bejelentésnél eltörnek. Mintha a 30 másodperces várakozási idő nem lenne elég bosszantó, valójában újra kell indítani a játékot, hogy ne maradjon "offline", így kiváló mobil és wi-fi lefedettség, jó internet.
Senki ne fizessen rá! Minél több pénzt feccölsz a gépbe, annál szarabb lesz. Iranyithatatlan fos. Megvettem a sulyt a kocsi elejere, megis ugyanugy megemelkedik. Jó lenne, ha tenyleg módosulnanak a kocsi paraméterei, mert ez igy nulla. Reklam nalam nincs hálistennek.
Ez a játék kiváló játék és fizika alapú játék volt A Fingersoft a legjobb játékkészítő, és ez a játék nagyon szeretem ezt a játékot, ez a legjobb játék a világ legjobb járművek bőrén és vezető jelmezeiben
Allandoan megakad a semmin az autó... Idegesítő fő Boss-nál...
ihkto
Van egy csomo hely a telomon kb700 mb es nem engedi letolteni
Imádom
Frissítés után állandóan lefagy, több perc mire betölt a játék, sokszor kidobja, hogy a játék nem választ! Lenovo a6010
Nem éri meg a Facebookhoz csatlakoztatni. Egy csomót törölt a fejlődésemből. Most újra olyan járműveket kell vásárolnom, amelyek már voltak. Frissítse újra mindet. És leminősítette az összes járművet, amit hagyott megtartani. Sok játékjelző és időveszteség.
Már 2+ éve játszott. Jó játék volt, de egyre inkább a játékosok és YouTube-felhasználók 0,001%-a felé dőlt. A csapatesemények túlságosan nehezek és frusztrálóak. Sok szerencsén alapuló pálya, ahol nem látod magad előtt a térképet, vagy az autód minden alkalommal másképp reagál. Nagyon lehangoló látni az új eseményt, és tudni, hogy még egy hét tiszta frusztráció áll előtted. Már nem szórakoztató vagy izgalmas. Nem csoda, hogy sok játékos kilép. NEM ajánlom
Nagyszerű játék, nem érdemes nyerni. Nagyszerű autó és karakter testreszabás erősen ajánlott. Imádni fogod és nem fogsz csalódni
Sajnos gyengébb mint az első volt.
A gyorsítás néha nem működik, és ez nagyon frusztráló. Újra és újra el kell kezdenem.
Légy kedves, ha nem akadtál el állandóan, nem szabadna megtörténnie
zsombi 565
Tárolóval kapcsolatos problémák követelése. Egy konténer kinyitásakor rákattintok, majd eltűnik, és nem kapok semmit. Eddig 32 konténer tűnt el, így nem tudtam kinyitni.
Ez a kedvenc mobiljátékom minden időkben, és szeretném, ha mindenki kipróbálná, és ha ezt az áttekintést látja, nagyon szeretném, ha kevesebbet adna hozzá, de ezen kívül a játék fantasztikus és folyamatosan ad hozzá új dolgokat, köszönöm te ujjad puha wooooo weeeee Folytasd a hegymászást
Szeretem
Hill Climb Racing 2 Võidusõit rndc
Tower Defense - strategy games Стратегически yzo
Ne töltsd le!! Sok hirdetéshez! Ez nem játék, csak hirdetések! Minden hirdetés után a játék offline állapotba kerül 😡🤬
Nagyszerű játék. Eltart egy darabig az érmék gyűjtése, de szórakoztató
Ez a játék a legjobb. Nagyon élvezem a hcr2 játékot. De egyszer megpróbáltam bejelentkezni a facebook és a google játékkal, és elrontott. Mindent elölről kellett kezdenem, de volt mód a fiókom visszaszerzésére
Szórakoztató játék lehetett volna, de: - Az autók néha elakadnak vagy meghibásodnak. - A hirdetések mennyisége elviselhetetlen. Például őrülten nagy mennyiségű hosszú reklám. - Néhány hirdetést be sem zárhat, vagyis újra kell indítania a játékot. - Egy bizonyos szint után rossz kiegyensúlyozott párkeresést kapsz. Szóval kezd úgy érezni, mint egy fizetés 2 győzelem játék. Nagyon szeretném szeretni ezt a játékot, de a fentiek mindegyike megöli számomra.
Vársznyolcvanórátfizetsz Clash Of Clans szottyadék... Pedig mennyivel jobban néz ki és érdekesebb mint az előző... Ha nem lenne ez hogy a versenyeken nyert jutalomládákból lehet említésre méltó pénzmennyiséget összekaparni nyolcórás várakozás után príma játék lenne... És ez így még szomorúbb - .-
csak annyit tudok mondani hogy Szar!